Zonnepanelen via Agri Solar

 

Agri Solar is een betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige zonnepanelenleverancier welke zowel regionaal als landelijk zonnepaneleninstallaties levert. Wij leveren aan zowel particulieren als bedrijven.
Regelmatig werken wij samen met de provincie Overijssel en de provincie Drenthe om duurzame doelstellingen voor een brede doelgroep mogelijk te maken. Met de focus op duurzaamheid is Agri Solar al jaren succesvol. Honderden klanten door heel Nederland zijn inmiddels voorzien van een zonnepanelensysteem.

 

Agri Solar begeleidt u met deskundig advies in het gehele traject, van oriëntatie tot aan de installatie. Ook eventuele subsidie aanvragen en BTW teruggaaf op zonnepanelen (particulieren) kunnen wij voor u verzorgen. Wij bieden een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding.
Installatie via Agri Solar gebeurt door een Zonnekeur Installateur. Zonnekeur is het Nederlandse keurmerk voor zonne-energie. Het geeft u houvast bij het zoeken naar de betrouwbare producten en installateurs op het gebied van zonne-energie. Zonnekeur is ontwikkeld in samenspraak met RVO als vertegenwoordiger van de Nederlandse overheid. De onafhankelijke stichting Duurzame Energie Prestatie Keur (DEPK)  waarborgt de kwaliteit ervan.

 

Agri Solar onderscheidt zich ook door een unieke samenwerking met energieleverancier DGB Energie. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om bij ons zonder beperkingen de door u opgewekte (zomer)stroom weg te strepen tegen de door DGB Energie aangeleverde (winter)stroom. Dit wordt onbeperkt salderen genoemd.
Voor de boerderij, uw woning of bedrijfspand, Agri Solar en DGB Energie uit Hardenberg staan voor u klaar; door middel van een duurzaam zonnepanelensysteem kunt u optimaal op uw energierekening besparen!

 

In onze unieke showroom in het Energiecentrum Hardenberg hebben we verschillende systemen voor u opgesteld. U kunt hier diverse zonnepanelensystemen bekijken, voordat u uw beslissing neemt. Kom gerust eens langs en win onder het genot van een kop koffie advies in bij onze zonnepanelenspecialisten!