Ik wil klant bij jullie worden, hoe moet ik dit aanpakken?

U kunt contact met ons opnemen door het antwoordformulier op deze site in te vullen. U wordt dan zo spoedig mogelijk terug gebeld. Een vervolg kan zijn dat onze accountmanager bij u thuis komt voor een gesprek aan de keukentafel. Uiteraard kunt u ook rechtstreeks contact met ons opnemen op telefoonnummer 088 018 04 00, keuze 2.

Zijn zonnepanelen voor mij interessant?

Of u nu groot- of kleinverbruiker bent, de aanschaf van zonnepanelen is al snel interessant. Doordat wij een systeem op maat samenstellen waarbij wij uw stroombehoefte koppelen aan de opwekking van uw zonnepanelen behaald u een optimaal resultaat. U doet hiermee een veilige investering met een zeer hoog rendement.

Zijn zonnepanelen in Nederland rendabel?

Zonnepanelen zijn al snel interessant, of u nu groot- of kleinverbruiker bent. De ontwikkelingen op het gebied van zonnepanelen zijn de afgelopen jaren zodanig geweest dat het ook zonder subsidies zeer aantrekkelijk is geworden.

Hoe weet ik of de zonnepanelen en omvormers van goede kwaliteit zijn?

Door onze ervaring en technische kennis hebben wij inmiddels veel kennis van de markt en het aanbod. Agri Solar stelt zeer hoge eisen aan de kwaliteit en de garanties van de zonnepanelen, de omvormers en bijbehorend installatiemateriaal. Zowel de zonnepanelen als de omvormers worden in Duitsland zeer uitgebreid getest en gecertificeerd en hiervoor worden uiteraard de bijbehorende garanties afgegeven.

Wat is het voordeel van alles onder 1 dak?

Doordat wij een unieke combinatie zijn van energieleverancier, boerenpartij en leverancier van zonnepanelen kunnen wij ons onderscheiden door een totaalpakket op maat samen te stellen voor onze klanten. Wij weten wat er speelt op de boerderij, zijn een deskundig partner voor zonnepanelen en hebben unieke gegevens over het elektraverbruik op de boerderij. Wij kunnen u begeleiden gedurende het gehele traject, van aanschaf, eventuele subsidieaanvraag tot en met de installatie. Bijkomend voordeel is dat u tijdens dit traject kunt terugvallen op één aanspreekpunt.

Wat houdt het wegstrepen van zomerstroom tegen winterstroom in?

Onbeperkt wegstrepen betekent dat wij uw opgewekte stroom onbeperkt verrekenen, mits de zonnepanelen via Agri Solar aangekocht zijn. Uw teruggeleverde stroom wordt weggestreept tegen uw verbruik. Hierdoor ontvangt u voor uw teruggeleverde stroom net zoveel als u voor uw verbruikte stroom betaalt. Waar veel energieleveranciers een grens van 3000 of 5000 kWh hanteren, verrekenen wij onbeperkt.